29 December 2011

EPL TOP SCORERS

  1. Robin Van Persie(Arsenal) 16goals
van persie pencetus misteri kepada pertahanan lawan

    2.Demba Ba(Newcastle United) 14goals

perpindahan secara percuma dari West Ham United,Demba Ba  selesa mengemudi jentera serangan  Newcastle

3.Wayne Rooney(Manchester United) 13goals

power shooting yang menggerunkan penjaga gol lawan

4. Sergio Kun Aguero(Manchester City) 13goals

menantu kepada Diego Maradona,mewarisi skill ayah mentuanya
5. Edin Dzeko(Manchester City) 10goals

perpindahan berbaloi dari kelab Jerman






adidas Predator SL Football Boots






adidas Predator SL Football Boots - Black/Warning








28 December 2011

Nike Mercurial Vapor Superfly III Football Boots – White/Blue/Volt







Nike T90 Laser IV KL Football Boots - Red/White/Anthracite







Nike CTR360 Maestri II Football Boots - Dark Shadow/Volt

 Nike CTR360 Maestri II Football Boots - Dark Shadow/Volt









Gaji main bola tak cukup? Gimnas part-time?

Untuk pengetahuan korang,sebenarnya gaji main bola niy xdela masyukk sangat.Di Eropah,kalau main Epl tu,minimum la gaji yang dorang dapat dalam 200k seminggu.Bayangkan la kalau main sebulan berapa gaji yang korang dapat? Kalau gaji camtu kat Malaysia dah kira cukupla,tapi mamat sorang niy aku tak tahu la apa dy buat ngan gaji dy.Selain keje dy sepak bola,mamat sorang niy buat part-time kt kota London tu.Kalau korg tak percaya tengokla mamat 2 in 1 niy.Bola dy main,gimnas part-time hujung minggu

video
kena jadi cmni baru dapat 200k seminggu

atlet Gimnas Portugal

tinggi lagi 





City gigit United,United telan 1 EpL??

Berbatov dah bangun tidur
Pada awal musim 2011/2012 united bermula garang team ni sama naik je ngan City every match mesti dorang nak pulun score banyak2 sampai 1 tahap Arsenal yang kuat tu pun kena ratah ngan United 8-2.Aku rasa AW(arsene wenger) mimpi 7 hari 7malam la ingat setiap gol United.Tapi agak malang ckit bagi United sebab pada pertengahan musim player ramai injured:



  1. kembar putih Brazil(Rafael,Fabio)
  2. orang tua England(Rio Ferdinand)
  3. kidal Brazil(Anderson)
  4. playmaker Scotland (Darren Flecther)
  5. defence Soviet Union(Vidic)
  6. striker England(Micheal Owen)
  7. ex-Fulham(Chris Smalling)
  8. adik manja(Tom Cleverley)
  9. orang muda(Ashley Young)



Sebab ramai sangat yang main bola hentam kaki United tinggal berapa orang saja player.United terkeluar dari Carling Cup sebab Ferguson salah masukkan player muda ramai sangat time lawan QPR pastu kalah lagi dengan City 6-1 ,lepas tu kalah lagi dengan FC Basel group stage Eufa Champion League memang da nasib kot.Tapi korang kena ingat United dah jadi nafsu buaya dalam EPL bak kata orang la..sape kacau dy..dy telan habis-habisan minggu lepas dy telan Wigan 5-0,sebelum tu Fulham 5-0 gak



Evra assist untuk Park Ji Sung

sama tak?




both striker niy muka cm sma je..pada pandangan aku la...kalau yang tak tahu sgt pasal bola ..yg muka cm org putih cikit tu..nama dia Federico Macheda....main ngan Man United..yg sorg lagi yang pakai baju kuning tu..kalau la korang xkenal Fakri Saarani nama diberi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...