28 December 2011

Gaji main bola tak cukup? Gimnas part-time?

Untuk pengetahuan korang,sebenarnya gaji main bola niy xdela masyukk sangat.Di Eropah,kalau main Epl tu,minimum la gaji yang dorang dapat dalam 200k seminggu.Bayangkan la kalau main sebulan berapa gaji yang korang dapat? Kalau gaji camtu kat Malaysia dah kira cukupla,tapi mamat sorang niy aku tak tahu la apa dy buat ngan gaji dy.Selain keje dy sepak bola,mamat sorang niy buat part-time kt kota London tu.Kalau korg tak percaya tengokla mamat 2 in 1 niy.Bola dy main,gimnas part-time hujung minggu

video
kena jadi cmni baru dapat 200k seminggu

atlet Gimnas Portugal

tinggi lagi 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...